Spontaan, puur en met oog voor details

Het fotograferen van een bruiloft is echt ontzettend tof. Iedere bruiloft is uniek. Als bruidsfotograaf wil ik jullie verhaal vertellen middels mooie, spontane en romantische beelden. Niet geposeerd, maar juist zoals jullie zijn. Ik fotografeer de dag zoals deze gaat, met oog voor pure emoties en details. De liefde voor elkaar vieren jullie samen met vrienden en familie. Het is een dag vol met gebeurtenissen, emoties en gezelligheid. Welke voorbij vliegt. Middels mijn fotografie leg ik deze bijzondere momenten voor jullie vast. Jaren later kunnen jullie met de foto’s nog nagenieten van jullie geweldige dag. Ik vind het belangrijk dat jullie bruiloft wordt vastgelegd zoals jullie zijn.

Wanneer bruidsparen mij boeken is heel erg verschillend. Soms is dit 10 maanden voor de bruiloft en een andere keer weer kort voor de bruiloft. In principe kan het boeken op ieder gewenst moment. Vooraf aan de boeking plannen we een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we onder andere jullie wensen en de dagplanning. Ik denk daarin uiteraard graag mee. Verder kunnen we het aantal uren dat ik aanwezig ben bespreken.
Het is voor de fotografie belangrijk dat mijn foto’s jullie aanspreken. Maar ik geloof er in dat het net zo belangrijk is om iemand te vinden die jullie vastlegt zoals jullie zijn. Bovendien hoort jullie bruiloft een feest te zijn, waardoor een persoonlijke klik met de fotograaf erg fijn is. Het kennismakingsgesprek vindt bij mij thuis plaats. Mochten jullie elders willen afspreken, dan kan dat in overleg.

Investeringen

Inclusief

 

Een super enthousiaste bruidsfotograaf! 
Je ontvangt binnen 5 dagen een preview van minimaal 6 foto’s. Je kunt dus al snel beginnen met genieten van het voorproefje. 
Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s in de stijl van Lisanne van Bruggen fotografie. De reportage wordt geleverd in een online galerij na ongeveer 6 weken.
Bij de pakketten zit een mooi album inbegrepen. De kleur van de linnen cover kan naar wens worden gekozen. Wil je het album upgraden? Dat kan natuurlijk ook. 
Willen jullie meer of minder uren boeken? Voor extra uren buiten de pakketten reken ik €150,- per uur. Voor minder dan 6 uur kun je het beste contact opnemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. 
De pakketten zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten in heel Nederland.

 

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft? Neem dan snel contact met mij op!

 

Most recent work

Renée & Freek

Kimberley & Stefan

Iris & Marcel

Pascalle & Bart

Deborah & Justin

Siobhan & Martin