Spontaan, puur en met oog voor details

Het fotograferen van een bruiloft is echt ontzettend tof. Iedere bruiloft is uniek. Als bruidsfotograaf wil ik jullie verhaal vertellen middels mooie, spontane en romantische beelden. Niet geposeerd, maar juist zoals jullie zijn. Ik fotografeer de dag zoals deze gaat, met oog voor pure emoties en details. De liefde voor elkaar vieren jullie samen met vrienden en familie. Het is een dag vol met gebeurtenissen, emoties en gezelligheid. Welke voorbij vliegt. Middels mijn fotografie leg ik deze bijzondere momenten voor jullie vast. Jaren later kunnen jullie met de foto’s nog nagenieten van jullie geweldige dag. Ik vind het belangrijk dat jullie bruiloft wordt vastgelegd zoals jullie zijn.

Wanneer bruidsparen mij boeken is heel erg verschillend. Soms is dit 10 maanden voor de bruiloft en een andere keer weer kort voor de bruiloft. In principe kan het boeken op ieder gewenst moment. Vooraf aan de boeking plannen we een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we onder andere jullie wensen en de dagplanning. Ik denk daarin uiteraard graag mee. Verder kunnen we het aantal uren dat ik aanwezig ben bespreken.
Het is voor de fotografie belangrijk dat mijn foto’s jullie aanspreken. Maar ik geloof er in dat het net zo belangrijk is om iemand te vinden die jullie vastlegt zoals jullie zijn. Bovendien hoort jullie bruiloft een feest te zijn, waardoor een persoonlijke klik met de fotograaf erg fijn is. Het kennismakingsgesprek vindt bij mij thuis plaats. Mochten jullie elders willen afspreken, dan kan dat in overleg.

Investeringen

Inclusief

=

Een super enthousiaste bruidsfotograaf!

=

Het aantal geboekte uren zijn aaneengesloten en kunnen niet over de dag worden verspreid.

=

Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s in de stijl van Lisanne fotografie.

=

Een mix van kleur en zwart-wit foto’s, welke jullie verhaal vertellen.

=

Een super mooi professioneel trouwalbum met linnen cover (kleurkeuze is aan jullie).

=

Upgraden van het album mogelijk tegen betaling. Denk aan ander covermateriaal, groter album of extra spreads.

=

Extra uren bij te boeken voor €150,- per uur. 

=

Indien reistijd langer is dan 1 uur enkele reis. Komt er €50,- per uur aan reistijd bij. 

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft? Neem dan snel contact met mij op!

 

Most recent work

Renée & Freek

Annemieke & Mark

Mariette & Adriaan

Pascalle & Bart

Deborah & Justin

Siobhan & Martin