Spontaan, puur en met oog voor details

Het fotograferen van een bruiloft is echt ontzettend tof. Iedere bruiloft is uniek. Als bruidsfotograaf wil ik jullie verhaal vertellen middels mooie, spontane en romantische beelden. Niet geposeerd, maar juist zoals jullie zijn. Ik fotografeer de dag zoals deze gaat, met oog voor pure emoties en details. De liefde voor elkaar vieren jullie samen met vrienden en familie. Het is een dag vol met gebeurtenissen, emoties en gezelligheid. Welke voorbij vliegt. Middels mijn fotografie leg ik deze bijzondere momenten voor jullie vast. Jaren later kunnen jullie met de foto’s nog nagenieten van jullie geweldige dag. Ik vind het belangrijk dat jullie bruiloft wordt vastgelegd zoals jullie zijn.

Wanneer bruidsparen mij boeken is heel erg verschillend. Soms is dit 10 maanden voor de bruiloft en een andere keer weer kort voor de bruiloft. In principe kan het boeken op ieder gewenst moment. Vooraf aan de boeking plannen we een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we onder andere jullie wensen en de dagplanning. Ik denk daarin uiteraard graag mee. Verder kunnen we het aantal uren dat ik aanwezig ben bespreken.
Het is voor de fotografie belangrijk dat mijn foto’s jullie aanspreken. Maar ik geloof er in dat het net zo belangrijk is om iemand te vinden die jullie vastlegt zoals jullie zijn. Bovendien hoort jullie bruiloft een feest te zijn, waardoor een persoonlijke klik met de fotograaf erg fijn is. Het kennismakingsgesprek vindt bij mij thuis plaats. Mochten jullie elders willen afspreken, dan kan dat in overleg.

Investering vanaf €1395,-

Het basispakket is inclusief;

=

6 aaneengesloten uren fotografie 

=

Minimaal 200 zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s.

=

Kennismakingsgesprek en tussentijds contact via de mail

=

Professioneel album van 20×20 met linnen kaft 

=

Preview binnen 5 werkdagen, zodat jullie al snel kunnen genieten.

=

Foto’s geleverd in een privé online galerij

Wist je dat ik daarnaast nog andere pakketten aanbied? Dit zorgt ervoor dat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij jullie past. Willen jullie mij bijvoorbeeld voor meer uren boeken? Of jullie album upgraden? Dit kan allemaal!