Testimonials

Al mijn referenties op één pagina 

Bedankt Lisanne fotografie voor de gezellige en professionele familie fotoshoot. Wij zijn uitermate tevreden met de prachtige foto’s welke zijn gemaakt in de Soester Duinen. Hartelijk dank daarvoor

Familie Schregengardus

Familiefotografie, augustus 2019

Lisanne kwam foto’s maken tijdens de fragiele x dag van de vereniging. De fotoshoot vond ik geweldig. Lisanne nam de tijd en heeft geduld met mensen met een verstandelijke beperking. Dit zie je in de foto’s terug. Mijn zoon staat er fantastisch op en ik ben hier dan ook erg tevreden over. Ik raad Lisanne zeker aan voor als je mooie (portret)foto’s wilt hebben. Je maakt zulke mooie foto’s. 

Anneke Schipper

Specialneedsfotografie, juni 2019

Het resultaat is boven verwachting mooi! Als we ooit nog een fotograaf nodig hebben bel ik Lisanne. Ze heeft onze kinderen op de foto gezet zoals ze zijn, terwijl het aan het einde van de dag was, de energie op en ze zelf niet goed snapten waarom ik zo graag wilde dat ze op de foto gingen. Knap resultaat!
Niet alleen privé, maar ook voor mijn n werk (gehandicaptenzorg) zal ik aan haar denken als er een goede portretfotograaf wordt gezocht.

Janneke Poelgeest

Specialneedsfotografie, juni 2019

Wauw, wat een bijzondere fotograaf ben jij! Allereerst dank voor de prachtige foto’s die we hebben ontvangen. Diverse mensen vroegen aan ons of je een vriendin van ons bent, omdat je zo gemakkelijk mee ging in de groep. Een mega groot compliment voor jou en hoe je het gedaan hebt!

Iris & Marcel

Bruidsfotografie, juni 2019

De foto’s zijn echt fantastisch! Wat heb je het geweldig gedaan zeg! Dit is precies wat we hoopten toen we voor jou kozen. Je hebt de emoties echt prachtig vast weten te leggen!

Renée & Freek

Bruidsfotografie, april 2019

Lisanne is bekend met de problematiek van de kinderen op ons kinderdagcentrum. Dit gaf ons al een prettig gevoel. We gingen er dan ook van uit dat ze creatief zou zijn in het maken van een mooie foto en ze niet zou verwachten dat de kinderen braaf op een krukje zouden gaan zitten. Lisanne is zeer prettig in de omgang en kan niets anders dan goed zeggen. Ze is geduldig en lief voor de kinderen en maakt prachtige foto’s. Ik denk dat je de moeilijkste doelgroep om te fotograferen al te pakken hebt met deze speciale kids, dus ik denk dat er weinig is wat je niet kunt.

Laura Schutte

Schoolfotografie, KDC Oikos, Reinaerde

De fotoshoot was ontspannen en vooral gezellig! Je kon helemaal jezelf zijn zonder dat je in (rare) positie werd gebracht wat onze ervaring is bij andere fotoshoots! Op de foto’s zie je ook echt terug dat wij het zijn zoals wij ook echt zijn. Ik zou je zeker aanraden bij iemand anders, vooral omdat je zorgt dat er een super sfeer is. Je bent erg divers en kunt met veel doelgroepen werken, dit zie je ook terug in je foto’s.

Mellanie Pool

Vriendinnenshoot, mei 2019

Lisanne is erg ervaren met kinderen met een beperking en weet hoe om te gaan als het even niet lukt tijdens een shoot. Je hebt humor en maakt er echt een feestje van. Het was een leuke fotoshoot, vooral omdat je wist hoe je om moest gaan met onze dochter.

Greetje Hop

Specialneedsfotografie, maart 2019

Vooraf vonden we het wat spannend, omdat we nog nooit eerder een fotoshoot hadden gedaan. We hadden er zin in en werden al snel op ons gemak gesteld door Lisanne. Lisanne is een makkelijke prater en leidt je door middel van leuke opdrachten af. Hierdoor stonden wij heel spontaan op de foto. De shoot was ontspannen en heel erg leuk. De foto’s zijn heel mooi en totaal niet geforceerd. Precies zoals wij echt zijn. Wij raden Lisanne zeker aan door de spontaniteit, het vertrouwen en het fijne gevoel.

Marèn & Daan

Loveshoot, augustus 2018

Lisanne heeft onze trouwreportage gemaakt! Wat een geweldig leuke spontane dame! En wat een prachtige foto’s heeft ze gemaakt! Echt een aanrader! Wij zijn meer dan tevreden!!!!! Bedankt Lisanne!!!

Cindy & Cornel

Bruidsfotografie, juni 2017

Onze trouwreportage hebben wij vast laten leggen door Lisanne. Zij zorgde voor een ontspannen fotoshoot en heeft op de juiste momenten geschoten. Ook de spontane momenten op de dag heeft zij perfect vast weten te leggen. Wij kijken nog steeds met erg veel plezier terug naar de foto’s.

Silvia & Martijn

Bruidsfotografie, maart 2017

Lisanne heeft ons huwelijk zo mooi vast weten te leggen. Ze weet op te gaan in de gasten waardoor je de mooiste foto’s krijgt. Geen geposeerde foto’s, maar echt een realistisch beeld van de dag. Lekker ongedwongen en puur. Alle emoties weet ze te vangen. In één woord; fantastisch.

Nadine & Edwin

Bruidsfotografie, mei 2016