Testimonials

Al mijn referenties op één pagina 

Het zijn super mooie foto’s geworden en we zijn er erg blij mee.

Diederik & Imelda

Bruidsfotografie, mei 2020

Een tijdje geleden heb ik met Lisanne een shoot gedaan in de Soesterduinen. Lisanne wist alle mooie plekjes van de Soesterduinen te vinden. Ik heb eigenlijk nooit echt foto’s van mijzelf laten maken, dit zorgde ervoor dat ik mij in het begin wat ongemakkelijk voelde. Lisanne zorgde er gelukkig meteen voor dat ik mij op mijn gemak voelde. De foto’s zijn echt fantastisch geworden en het allermooiste van de foto’s vind ik dat ik echt mijzelf terug zie op de foto’s. Dankjewel Lisanne, er gaan nog veel meer shoots volgen

Iris

Beeldbank, april 2020

Lieve Lisanne,
Allereerst willen wij jou echt enorm bedanken! Je hebt het super gedaan en we zijn enorm blij met jou als fotograaf! Alles ging precies zoals we het van te voren hadden doorgesproken en we hebben onwijs genoten van onze dag gisteren. De eerste preview is echt al FANTASTISCH! Wauw wat een mooie foto’s. We kijken enorm uit naar de rest. Nogmaals bedankt en tot snel!

Anne-Sophie & Koos

Bruidsfotografie, januari 2020

Lisanne is professioneel, maar ook echt heel gezellig en relaxed. De foto’s zijn mooi belicht en ze weet ondanks dat ze de locatie niet kent super mooie plekjes te vinden voor de foto’s. Lisanne is niet opvallend aanwezig bij de ceremonie, maar ondertussen staat wel alles mooi vast gelegd. We zijn ook echt onwijs blij met het mooie album. Het heeft een mooie stijl en we vonden het heel fijn dat we de foto’s voor het album zelf mochten uitkiezen.

Mariette & Adriaan

Bruidsfotografie, oktober 2019

Lisanne neemt de tijd om te kijken en te luisteren, zodat er passende foto’s gemaakt worden. Lisanne heeft ervaring met mensen met een beperking en dat zie je ook zeker terug aan de foto’s van mijn kinderen. 

Anita

Specialneedsfotografie - oktober 2019

“Wij hebben zoveel complimenten gekregen over onze unieke bruidsfoto’s. Het is zo knap hoe Lisanne de sfeer van onze dag met foto’s heeft kunnen vastleggen. Zo puur, vol emotie en totaal niet geposeerd. Met haar enthousiasme voelt iedereen zich op zijn gemak voor de camera. Dat maakt haar fotografie zo bijzonder.”

 

 

Martin & Siobhan

Bruidsfotografie, september 2019

“Lieve Lisanne, je bent een bijzonder mens! We zijn heel dankbaar dat jij onze mooiste dag van ons leven hebt vastgelegd. Het was fijn om jou om ons heen te hebben. Je bent een heel sociaal en enthousiast persoon, dit klikte heel goed met alle gasten. Maar je liet ons ook zo in ons moment, dat wij niet eens doorhadden dat je de momenten vastlegde, een heel vetrouwd gevoel! Doordat je zo mensenkennis hebt wist je precies de momenten die voor ons belangrijk waren vast te leggen. We zijn onwijs blij met het resultaat! Een herinnering voor altijd! Dankjewel!”

Mark & Annemieke

Bruidsfotografie, september 2019

Lisanne is in staat om op een ontspannen manier van iedereen mooie foto’s te maken. Met of zonder beperking maakt daarbij niets uit. We vonden haar benadering en werkwijze erg fijn! 

Dave

Specialneedsfotografie, september 2019

Het contact met Lisanne verliep erg fijn. Zij luisterde goed naar onze wensen maar durft ook eigen input te geven. De foto’s geven alles goed weer en voelen niet ” gemaakt”. De samenwerking voelde vertrouwd en leverde een mooi resultaat op. Wij zijn zeer tevreden over de foto’s en het album en raden Lisanne dan ook zeker aan!

Bart & Pascalle

Bruidsfotografie, september 2019

Voorafgaand aan de bruiloft hadden wij niet teveel verwachtingen omdat we geen ervaringen hadden met een fotograaf inhuren. Voor ons was het belangrijk dat er een klik was met de fotograaf en zij ons de dag zelf goed begeleid wat wel en niet mooi is. De shoot buiten op de heide hebben wij als heel leuk ervaren en alles verliep ook soepel en gemoedelijk. Gedurende de dag was het gezellig met Lisanne en hebben we veel aan haar gehad. Wij zouden Lisanne als fotograaf aanraden als je op zoek bent naar een enthousiaste, sociale en professionele fotograaf.

Kimberley & Stefan

Bruidsfotografie, augustus 2019

“We vonden het in het begin heel onwennig, je gaf ook aan dat dit zou gebeuren. Maar gaandeweg voelden we ons meer op ons gemak en was het een ontspannen shoot waarin wij samen en met jou konden lachen. Het was fijn om te ervaren dat we een goede klik voelden met de fotograaf die onze trouwdag gaat vastleggen. We zouden je zeker aanraden. Je bent fijn in de omgang, eerlijk en ontspannen. Je bent jezelf en dat voel je. “

Esmee & Sjors

Loveshoot - augustus 2019

Dat je een leuke fotografe bent met een gave voor het fotograferen van (bijzondere) kids. Super bedankt voor de leuke foto’s! We gaan ze een mooi plekje geven. En hoe vaak kun je als gezin nou met z’n vieren op de foto.

 

 

fam. Hazekamp

Specialneed fotografie - juli 2019

Bedankt Lisanne fotografie voor de gezellige en professionele familie fotoshoot. Wij zijn uitermate tevreden met de prachtige foto’s welke zijn gemaakt in de Soester Duinen. Hartelijk dank daarvoor

Familie Schregengardus

Familiefotografie, augustus 2019

Lisanne kwam foto’s maken tijdens de fragiele x dag van de vereniging. De fotoshoot vond ik geweldig. Lisanne nam de tijd en heeft geduld met mensen met een verstandelijke beperking. Dit zie je in de foto’s terug. Mijn zoon staat er fantastisch op en ik ben hier dan ook erg tevreden over. Ik raad Lisanne zeker aan voor als je mooie (portret)foto’s wilt hebben. Je maakt zulke mooie foto’s. 

Anneke Schipper

Specialneedsfotografie, juni 2019

Het resultaat is boven verwachting mooi! Als we ooit nog een fotograaf nodig hebben bel ik Lisanne. Ze heeft onze kinderen op de foto gezet zoals ze zijn, terwijl het aan het einde van de dag was, de energie op en ze zelf niet goed snapten waarom ik zo graag wilde dat ze op de foto gingen. Knap resultaat!
Niet alleen privé, maar ook voor mijn n werk (gehandicaptenzorg) zal ik aan haar denken als er een goede portretfotograaf wordt gezocht.

Janneke Poelgeest

Specialneedsfotografie, juni 2019

Wauw, wat een bijzondere fotograaf ben jij! Allereerst dank voor de prachtige foto’s die we hebben ontvangen. Diverse mensen vroegen aan ons of je een vriendin van ons bent, omdat je zo gemakkelijk mee ging in de groep. Een mega groot compliment voor jou en hoe je het gedaan hebt!

Iris & Marcel

Bruidsfotografie, juni 2019

De foto’s zijn echt fantastisch! Wat heb je het geweldig gedaan zeg! Dit is precies wat we hoopten toen we voor jou kozen. Je hebt de emoties echt prachtig vast weten te leggen!

Renée & Freek

Bruidsfotografie, april 2019

Lisanne is bekend met de problematiek van de kinderen op ons kinderdagcentrum. Dit gaf ons al een prettig gevoel. We gingen er dan ook van uit dat ze creatief zou zijn in het maken van een mooie foto en ze niet zou verwachten dat de kinderen braaf op een krukje zouden gaan zitten. Lisanne is zeer prettig in de omgang en kan niets anders dan goed zeggen. Ze is geduldig en lief voor de kinderen en maakt prachtige foto’s. Ik denk dat je de moeilijkste doelgroep om te fotograferen al te pakken hebt met deze speciale kids, dus ik denk dat er weinig is wat je niet kunt.

Laura Schutte

Schoolfotografie, KDC Oikos, Reinaerde

De fotoshoot was ontspannen en vooral gezellig! Je kon helemaal jezelf zijn zonder dat je in (rare) positie werd gebracht wat onze ervaring is bij andere fotoshoots! Op de foto’s zie je ook echt terug dat wij het zijn zoals wij ook echt zijn. Ik zou je zeker aanraden bij iemand anders, vooral omdat je zorgt dat er een super sfeer is. Je bent erg divers en kunt met veel doelgroepen werken, dit zie je ook terug in je foto’s.

Mellanie Pool

Vriendinnenshoot, mei 2019

Lisanne is erg ervaren met kinderen met een beperking en weet hoe om te gaan als het even niet lukt tijdens een shoot. Je hebt humor en maakt er echt een feestje van. Het was een leuke fotoshoot, vooral omdat je wist hoe je om moest gaan met onze dochter.

Greetje Hop

Specialneedsfotografie, maart 2019

Vooraf vonden we het wat spannend, omdat we nog nooit eerder een fotoshoot hadden gedaan. We hadden er zin in en werden al snel op ons gemak gesteld door Lisanne. Lisanne is een makkelijke prater en leidt je door middel van leuke opdrachten af. Hierdoor stonden wij heel spontaan op de foto. De shoot was ontspannen en heel erg leuk. De foto’s zijn heel mooi en totaal niet geforceerd. Precies zoals wij echt zijn. Wij raden Lisanne zeker aan door de spontaniteit, het vertrouwen en het fijne gevoel.

Marèn & Daan

Loveshoot, augustus 2018

Lisanne heeft onze trouwreportage gemaakt! Wat een geweldig leuke spontane dame! En wat een prachtige foto’s heeft ze gemaakt! Echt een aanrader! Wij zijn meer dan tevreden!!!!! Bedankt Lisanne!!!

Cindy & Cornel

Bruidsfotografie, juni 2017

Onze trouwreportage hebben wij vast laten leggen door Lisanne. Zij zorgde voor een ontspannen fotoshoot en heeft op de juiste momenten geschoten. Ook de spontane momenten op de dag heeft zij perfect vast weten te leggen. Wij kijken nog steeds met erg veel plezier terug naar de foto’s.

Silvia & Martijn

Bruidsfotografie, maart 2017

Lisanne heeft ons huwelijk zo mooi vast weten te leggen. Ze weet op te gaan in de gasten waardoor je de mooiste foto’s krijgt. Geen geposeerde foto’s, maar echt een realistisch beeld van de dag. Lekker ongedwongen en puur. Alle emoties weet ze te vangen. In één woord; fantastisch.

Nadine & Edwin

Bruidsfotografie, mei 2016