“Jij bent mooi precies zoals je bent”

Mijn missie is om van iedereen een toffe foto te kunnen maken. Vanuit mijn ervaringen binnen de gehandicaptenzorg heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen met een (verstandelijke) beperking. Middels mijn special needs fotografie, wil ik er alles aan doen om hem/haar op zijn/haar allermooist op de foto te zetten. Tijdens de fotoshoot houd ik rekening met de mogelijkheden van het kind. Is het nodig om even tot rust te komen en alle opgedane prikkels te verwerken? Dan nemen we uiteraard even de tijd om te spelen of te ontspannen. Samen met jullie stem ik af wat er nodig is voor uw zoon/dochter om de fotoshoot zo prettig mogelijk te laten verlopen. Uiteraard is een fotoshoot voor volwassenen ook mogelijk! 

Wil jij meer weten over de special need fotografie?

Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan met daarin meer informatie en hopelijk zien wij elkaar snel!

 

Brochure aanvragen

9 + 11 =

Ook te boeken voor schoolfotografie op ZMLK-scholen of kinderdagcentra

Schoolfotografie voor op een kinderdagcentrum of ZMLK-onderwijs. Door jaren lange werkervaring op een KDC in Amersfoort, kan ik met veel ervaring deze kinderen fotograferen. Tijdens de schoolfotografie neem ik mijn mobiele studio mee naar jullie locatie. Ik heb een afgesloten ruimte nodig, welke groot genoeg is om mijn studio op te bouwen. Vervolgens komen de kinderen 1 voor 1 bij mij in de studio. Voor de kinderen is het prettig als de vertrouwde begeleidster met hen mee kan komen. Dit stem ik altijd persoonlijk af met de aanwezige groepsleiding.

Na afloop van de schoolfoto’s bewerk ik de foto’s na, en kunnen de ouders de foto’s online bestellen via een afgeschermde pagina. Hierdoor hebben jullie als school of dagverblijf geen extra werk. Wil je meer informatie met betrekking tot schoolfotografie bij jullie op locatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

De volgende locaties gingen jullie al voor; 

  • Kinderdagcentrum “Onder één Dak”, stichting Amerpoort
  • Kinderdagcentrum “De Ster”, Reinaerde
  • Kinderdagcentrum “Oikos”, Reinaerde

Bijzonder gewoon

Portretten van bijzondere kinderen

Ieder kind is uniek en bijzonder. Dit geldt ook zeker voor kinderen met een verstandelijke beperking. Een groep kinderen die mij dicht bij het hart liggen. Om meer maatschappelijke bewustzijn te creëren ontstaat het idee om deze kinderen te portretteren voor mijn eindopdracht van Fotoschool Keistad. Uit dit idee heb ik 31 kinderen met een verstandelijke beperking geportretteerd in de leeftijd van 1 tot 17 jaar. De kinderen in dit boek hebben één ding gemeen: bijzonder zijn! Begrip is voor iedereen belangrijk. Zeker voor mensen (en hun omgeving) welke dagelijks worden geconfronteerd met hun “anders” zijn. In dit boek vertellen ouders iets over het leven van hun zoon of dochter en dat van henzelf. Verhalen vol vreugde, verdriet en pure verwondering. Blader door dit boek en laat je meenemen in de verhalen van de ouders en de puurheid van deze bijzondere kinderen!

Portfolio Special needsfotografie

Portfolio schoolfotografie