Over Lisanne

Enthousiast | nieuwsgierig | open | gedreven
Zomaar een paar woorden die mij omschrijven

“Geniet, leef en heb lief!”

Even voorstellen! Mijn naam is Lisanne, vrouw van Alex en moeder van Lowen (2020) en op dit moment in verwachting van ons tweede kindje (Juli 2022)

Ik heb het geluk dat ik van mijn passie, mijn werk heb kunnen maken. In 2016 heb ik de stap genomen mijn bedrijf te starten en ik ben zelf onwijs trots op wat ik heb bereikt. Ik ben verslaafd geraakt aan het maken van toffe plaatjes. Het vastleggen van bijzondere momenten en personen is wat ik het liefste doe. Naast de fotografie ben ik werkzaam in de zorg. Tijdens mijn studie en jarenlange werkervaring in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg heb ik leren kijken naar de mogelijkheden van mensen en die ten volle te benutten. Dit doe ik ook graag tijdens mijn fotoshoots.

Ik word blij van het vastleggen van intieme en pure momenten, de relatie en liefde tussen mensen en de spontaniteit tijdens het shooten. Je kunt je van tevoren niet bedenken hoe de dag gaat lopen en tijdens de onbevangen momenten kun je de tofste plaatjes schieten. 

Sinds ik moeder ben weet ik als geen ander hoe snel de tijd gaat en hoe belangrijk het is om de mooie momenten vast te leggen. Voor je het weet is je kleine baby alweer een heel stuk groter. 

In mijn fotografie richt ik mij vooral op alle fases in het gezinsleven. Van verliefd worden op elkaar, trouwen, zwanger raken, ouder(s) worden en vervolgens het groot brengen van jullie gezin. Ik leg al deze verschillend fases graag voor jullie vast.