Over Lisanne

Enthousiast | nieuwsgierig | open | gedreven
Zomaar een paar woorden die mij omschrijven

“Geniet, leef en heb lief!”

Ik heb het geluk dat ik van mijn passie, mijn werk heb kunnen maken. In 2016 heb ik de stap genomen mijn bedrijf te starten en ik ben zelf onwijs trots op wat ik heb bereikt. Ik ben verslaafd geraakt aan het maken van toffe plaatjes. Het vastleggen van bijzondere momenten en personen is wat ik het liefste doe. Naast de fotografie ben ik werkzaam in de zorg. Tijdens mijn studie en jarenlange werkervaring in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg heb ik leren kijken naar de mogelijkheden van mensen en die ten volle te benutten. Dit doe ik ook graag tijdens mijn fotoshoots.

Ik word blij van…….

het vastleggen van intieme en pure momenten, de relatie en liefde tussen mensen en de spontaniteit tijdens het shooten. Je kunt je van tevoren niet bedenken hoe de dag gaat lopen en tijdens de onbevangen momenten kun je de tofste plaatjes schieten. Ik word gewoon enorm blij van het fotograferen tijdens losse shoots, maar bovenal van fotograferen tijdens bruiloften!

Ik word ook blij van de liefde van mijn man. I know, het klinkt gelijk lekker klef, maar het is toch echt waar. Een goede knuffel en een kus kan ik na al die jaren nog steeds erg waarderen. Alex en ik zijn samen sinds 2006 (ik was toen 17!) en sinds 2014 getrouwd. 

Samen hebben we de meest toffe reizen gemaakt (Indonesië, Maleisië, Thailand en Kenia). Ik geniet er van nieuwe plekjes te ontdekken, maar kan ook enorm genieten van een luie zonvakantie. Ik lig dan gerust hele dagen met een goed boek op het strand en geniet!

Ook word ik blij van tijd door brengen met familie en vrienden. De mensen die dicht bij mij staan zijn mij zeker dierbaar. Ik geniet er dan ook enorm van om met hen iets leuks te gaan doen of gewoon gezellig te kletsen.

Ook word ik enorm blij van de zon. Alex zegt dan ook vaak dat ik als een schildpad in de zon ga zitten. Ondanks dat ik redhead ben lig ik graag in de zon om op te warmen. Wanneer het echt heet wordt, beland ik uiteindelijk toch wel vaak onder een goede parasol. Wanneer de winter echt overgaat naar de lente, merk ik dat ook onmiddellijk aan mijn humeur.

Waar ik nog meer blij van word?
Goede boeken in de kast, want ja je kunt er nooit genoeg hebben. Een heerlijke work-out op de atletiekbaan samen met mijn vriendinnen. Een nieuw persoonlijk record is dan stiekem ook wel heel erg leuk. Keihard en super vals mee zingen met allerlei soorten muziek. Heel (maar dan ook echt heel) veel thee drinken (zo lang het maar geen aardbeien thee is). Dropjes en dan het liefst zoute. Nieuwe kleren en schoenen. Een onwijs gezellige avond met vrienden. Heel hard lachen, waardoor je buikpijn krijgt. Heel fijn licht, want ja mijn fotografisch oog staat altijd aan. Een goede serie, waar je rustig meerdere afleveringen van achter elkaar door kunt kijken. En last but not least.. Praten! Want ja dat is wat ik het allerliefst doe!