It’s beginning to look a lot like Christmas

Nu de herfst toch echt begonnen is en kerst inmiddels ook minder dan 90 dagen van ons vandaan is. Is het tijd voor toffe kerstmini’s! Niet nu, maar wel nu al te boeken.

In samenwerking met familie Bouw, kan ik jullie vastleggen tussen de kerstbomen op hun land. Deze unieke plek leent zich perfect om jou en je gezin vast te leggen in een super mooi kerstsetting. Heel tof als aandenken of leuk voor op een kerstkaart. 

Deze shoots zijn te boeken voor gezinnetjes t/m 6 personen, mama’s met kindjes, papa’s met kindjes, alleen je kindjes, zwangere of mega verliefde koppels.

Wie weet zie ik je binnenkort tussen de kerstbomen!

Liefs, Lisanne

Hoe, wanneer & waar

Zaterdag 5 november – Nijkerk

Informatie;
– 20 minuten shoot
– 7 professioneel bewerkte foto’s
– Zelf je favorieten kiezen uit een online galerij.
– Brochure ter voorbereiding op de shoot.
– Extra foto’s bijkopen is uiteraard mogelijk.

Investering

€80,-

LET OP!  Helaas is het weer onvoorspelbaar. In geval van regen heb ik zondag 19 november als extra datum gepland. Houdt hier dus rekening mee in je agenda.

Voor alle shoots: 

 • Prijzen zijn vrijgesteld van BTW
 • Betaling gebeurd via Ideal bij boeking. 
 • Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte foto’s op mijn website en social media. Wil je dat liever niet, dan hoor ik dat graag van te voren. 
 • Bij het boeken ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Lisanne fotografie. 

Veel gestelde vragen

 • Mag ik mijn huisdier mee nemen?
  Nee. Ik fotografeer geen dieren, echt alleen mensen. Daarnaast ben ik bang voor honden.

 

 • Wanneer krijgen we de foto’s?
  Binnen 2 weken lever ik jullie de foto’s via een online galerij. Vanuit daar kunnen jullie zelf de favorieten kiezen. Hoe eerder je de keuze gemaakt hebt, hoe eerder ik ook de foto’s weer af kan maken voor jullie

 

 • Ik wil meer foto’s afnemen, kan dat?
  Ja zeker! Buiten het vaste aantal foto’s in de shoot is het mogelijk om de foto’s los extra af te nemen. De kosten bedragen hiervoor €7,50 per foto. 

 

 • Is er ook aankleding tijdens de shoot?
  De prachtige bomen zijn natuurlijk van zichzelf al super mooi voor op de foto. Maar om het nog meer aan te kleden zorg ik voor een kleed, kerstversiering en slingers. Gebruiken moet niet, mag wel. Heb je zelf iets wat je graag op de foto wilt, mag je het uiteraard mee nemen. 

 

 • Mag ik tussendoor van outfit veranderen?
  Doordat de shoots kort duren is helaas wisselen van kleding niet haalbaar. Uiteraard mag je bijvoorbeeld wel je muts of sjaal op/af zetten als je dat wilt.