Liefde en geluk is iets dat je moet koesteren. Kleine momenten die aan je voorbij vliegen, blijven middels foto’s voor altijd tastbaar. De foto’s zetten de tijd even stil.

“Maar ik ben toch helemaal niet fotogeniek.” Je bent heus niet de enige die dat denkt. Veel mensen vinden het op de foto gaan spannend en soms zelfs ongemakkelijk. Ik kan jullie verzekeren dat jullie aan het eind van de fotoshoot het niet zo hebben ervaren. Je hoeft niet te poseren. Het enige wat ik van jullie vraag is om jullie liefde voor elkaar te laten zien. Met mijn vragen en opdrachten zorg ik ervoor dat jullie stralen, zoals jullie zijn.

Ik fotografeer voornamelijk op buitenlocaties. Enkele voorbeelden zijn:

  • Duinen/heide (Soesterduinen, Den Treek, Kootwijkerzand)
  • Bos/park (Park Randenbroek, Hoevelakensebos, Lokhorsterbos)
  • Plas/meer (Henschotermeer, Loosdrechtse plassen)
  • Industrieel (De nieuwe stad Amersfoort, parkeergarages, Pon spoorlijn Leusden, Havengebied)
  • Stad (Binnensteden van Amersfoort, Nijkerk, Utrecht)
  • Speciaal (Vliegveld Soesterberg, Hortus Botanicus, dierentuin, kasteel)

Een paar van mijn favorieten

Investeringen

Inclusief

Een super enthousiaste fotograaf.
Nauwkeurige selectie en bewerking van de geleverde foto’s. De foto’s worden na 3 weken geleverd in een online galerij.
De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen de regio Hoevelaken/Amersfoort. Daarbuiten bedragen de reiskosten €0,29 per kilometer.

 

Wil je meer weten over de verschillende shoots?

Loveshoot

Laat de liefde tussen jullie vastleggen tijdens een loveshoot op een mooie buitenlocatie. Hierbij kun je ook denken aan het vastleggen van je mooie zwangere buik!
Of gebruik de loveshoot als een pre-wedding shoot.

Familie

Ga samen met je gezin of familie op de foto om herinneringen vast te leggen. Of wil je mooie foto’s van je kind(eren)? Samen gaan we op pad om mooie foto’s te maken. Tijdens de fotoshoot fotografeer ik jullie graag zoals jullie zijn.

Special need

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen met een verstandelijke beperking. Vanuit mijn werkervaring in de gehandicaptenzorg, kan ik de kinderen met de juiste begeleiding op hun mooist op de foto zetten.

Portret

Wil jij mooie foto’s van jezelf? Middels toffe foto’s jezelf beter zichtbaar maken op sociale media? Of foto’s voor op je website? Op een ontspannen manier leg ik je graag vast zoals je bent. Samen zoeken we mooie plekjes in de natuur.