Let’s make memories

De mooiste momenten uit je leven wil je kunnen herinneren. Met mijn foto’s zet ik de tijd even stil en leg ik deze dierbare momenten voor altijd vast. Met veel liefde leg ik jullie mooie momenten vast, klein of groot!

“Maar ik ben toch helemaal niet fotogeniek.” Je bent heus niet de enige die dat denkt. Veel mensen vinden het op de foto gaan spannend en soms zelfs ongemakkelijk. Ik kan jullie verzekeren dat jullie aan het eind van de fotoshoot het niet zo hebben ervaren. Je hoeft niet te poseren. Het enige wat ik van jullie vraag is om jullie liefde voor elkaar te laten zien. Met mijn vragen en opdrachten zorg ik ervoor dat jullie stralen, zoals jullie zijn.

 

Ik fotografeer voornamelijk op locaties buiten in de natuur. Enkele van mijn favorieten zijn:

=

Soesterduinen

=

Den Treek

=

Bos Birkhoven

=

Vliegbasis Soesterberg

=

En mijn secret spots in de buitengebieden rondom Amersfoort/Nijkerk/Hoevelaken.

Een paar van mijn favorieten

Welke fotoshoots kun je bij mij boeken?

Special need

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen met een verstandelijke beperking. Vanuit mijn werkervaring in de gehandicaptenzorg, kan ik de kinderen met de juiste begeleiding op hun mooist op de foto zetten.

Loveshoot

Samen op de foto met je grote liefde? Yes natuurlijk! Tijdens een loveshoot leg ik op een ongedwongen manier jullie liefde voor elkaar vast. Hoe tof om daar over een paar jaar op terug te kunnen kijken.

Familie

Je kinderen worden groot terwijl je naar ze kijkt. Ga samen met je gezin of familie op pad om deze momenten stil te zetten. 

Zwanger

Er groeit nieuw leven in je buik. Over niet al te lange tijd kun je kennis gaan maken met je kindje. Maar bij de komst van je kleintje is je mooie buik ook gelijk verdwenen. Bij voorkeur fotografeer ik je tussen de 30 en 35 weken, zodat je buik nog mooi is en jij je nog goed genoeg voelt om op pad te gaan. Samen met je partner of alleen, het kan allebei.

Newborn

Jullie kleine baby is geboren. En geloof mij, baby’s worden ontzettend snel groot. Enkele weken later is het hele kleine pasgeborene er alweer af. In de 2e week na de bevalling kom ik graag langs om jullie kleintje samen met jullie op de foto te zetten.

Investeringen

Inclusief

 

=

Een super enthousiaste fotograaf.

=

Binnen 3 weken een online galerij met jullie foto’s toegestuurd.

=

Het aantal foto’s uit het pakket kiezen uit een online galerij. 

=

Jullie selectie foto’s zorgvuldig nabewerkt in stijl van Lisanne fotografie. 

=

Je boekt altijd sowieso het kleinste pakket, maar kunt na het zien van de selectie nog upgraden naar andere pakketten als je wilt. 

=

De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen de regio Hoevelaken/Amersfoort. Daarbuiten bedragen de reiskosten €0,29 per kilometer.

Wil jij meer weten over de verschillende fotoshoots of werkwijze?

Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan met daarin meer informatie. Ook lees je over mijn favoriete shoot locaties.

 

Brochure aanvragen

9 + 4 =