Momenten vastleggen als herinnering voor later

De mooiste momenten uit je leven wil je kunnen herinneren. Met mijn foto’s zet ik de tijd even stil en leg ik deze dierbare momenten voor altijd vast. Met veel liefde leg ik jullie mooie momenten vast, klein of groot!

“Maar ik ben toch helemaal niet fotogeniek.” Je bent heus niet de enige die dat denkt. Veel mensen vinden het op de foto gaan spannend en soms zelfs ongemakkelijk. Ik kan jullie verzekeren dat jullie aan het eind van de fotoshoot het niet zo hebben ervaren. Je hoeft niet te poseren. Het enige wat ik van jullie vraag is om jullie liefde voor elkaar te laten zien. Met mijn vragen en opdrachten zorg ik ervoor dat jullie stralen, zoals jullie zijn.

 

Ik fotografeer voornamelijk op locaties buiten in de natuur. Enkele van mijn favorieten zijn:

=

Soesterduinen

=

Den Treek

=

Bos Birkhoven

=

Vliegbasis Soesterberg

=

En mijn secret spots in de buitengebieden rondom Amersfoort en omstreken.

Een paar van mijn favorieten

Welke fotoshoots kun je bij mij boeken?

Zwanger / love

Newborn

Gezin

Investeringen

Inclusief

 

=

Een super enthousiaste fotograaf.

=

Binnen 3 weken een online galerij met jullie foto’s toegestuurd.

=

Het aantal foto’s uit het pakket kiezen uit een online galerij. 

=

Jullie selectie foto’s zorgvuldig nabewerkt in stijl van Lisanne fotografie. 

=

Je boekt altijd sowieso het kleinste pakket, maar kunt na het zien van de selectie nog upgraden naar andere pakketten als je wilt. 

=

Groepen groter dan 12 personen? Dan zijn de kosten tot 12 personen €15,- per extra persoon bovenop de pakket prijs. Voor de personen daarboven geldt een tarief van €7,50 per extra persoon. 

=

De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen de regio Hoevelaken/Amersfoort. Daarbuiten bedragen de reiskosten €0,35 per kilometer.