Pascalle & Bart

Nijkerkerveen | Landelijke bruiloft

Voor deze bruiloft reis ik af naar mijn ouderlijk dorp, Hooglanderveen. In 10 minuutjes rijden ben ik aangekomen bij een ontspannen bruidegom, welke zich samen met zijn moeder klaar maakt voor de grote dag. Enkele minuutjes later vertrek ik lopend naar de ietwat zenuwachtige bruid. Samen met haar familie is het een gezellige drukte. Nadat Pascalle is aangekleed door haar moeder en schoonmoeder is daar het moment. Zij gaat eindelijk haar aanstaande zien! 

En wat gebeurd er in een dorp als er iemand gaat trouwen? Juist, dan staat de hele straat buiten om te kijken hoe het kersverse bruidspaar er uit ziet. De eerste ontmoeting tussen Pascalle en Bart bestaat uit vele complimentjes en ook wel enige opluchting bij Pascalle. Want wat ziet Bart er ongelooflijk goed uit in zijn groene pak en heeft hij gelukkig niets geks gekocht. 

De foto’s maken we bij het Stoomgemaal in Nijkerk, waarbij we een toffe afwisseling kunnen maken tussen foto’s binnen bij het stoomgemaal en foto’s buiten in de natuur. De shoot is ontspannen, met veel ruimte voor gelach en plezier. En ik kan niet anders zeggen dan dat de liefde er af spat!

Het land van de ouders van Bart is ondertussen omgetoverd tot een waar sprookje. Qua aankleding is letterlijk aan alles gedacht en is de sfeer volledig op elkaar afgestemd. Een boeren, landelijke bruiloft met een touch of festival. Precies zoals Bart en Pascalle het graag voor zich hadden gezien. In het weiland nemen de gasten plaats op de mooi aangekleden stoelen en hooibalen. Pascalle & Bart zijn voor de wet al eerder getrouwd, maar hebben ervoor gekozen om hier een hele mooie echte ceremonie van te maken. En hoe tof is het om getrouwd te worden door je beide moeders?! Deze power mama’s met een persoonlijk verhaal zorgen voor een ceremonie met een lach en een traan! 

Tijd voor een toost en ijsjes! De warmte van september is goed voelbaar en hoe fijn is de afkoeling van een heerlijk vers bolletje ijs. De sfeer tijdens het borrelen is super relaxed en ontspannen. Tussendoor maken we wat groepsfoto’s in de tuin en loopt de borrel ontspannen over in een lekkere bbq onder de bomen. Als slotstuk is de schuur omgebouwd tot een super gave feestzaal, waar tot in de late uurtjes het feest nog flink door gaat!

Lieve Pascalle & Bart, wat was jullie dag fantastisch om vast te mogen leggen! De liefde tussen jullie en al jullie mensen er om heen is duidelijk zichtbaar. 

“Het contact met Lisanne verliep erg fijn. Zij luisterde goed naar onze wensen maar durft ook eigen input te geven. De foto’s geven alles goed weer en voelen niet ” gemaakt”. De samenwerking voelde vertrouwd en leverde een mooi resultaat op. Wij zijn zeer tevreden over de foto’s en het album en raden Lisanne dan ook zeker aan!”

~ Pascalle & Bart