Renée & Freek

Kasteel Maurick | a touch of red

Wat was DIT een geweldige dag! Woorden die als eerste bij mij opkomen zijn; liefdevol, ontspannen, ROOD & stijlvol.

De dag begon in het huis van Renée & Freek in Eindhoven waar ik begon met het vastleggen van een ietwat zenuwachtige Freek. Voor het aankleden probeerde hij nog snel een broodje te eten, waarna de dag echt begon. Een volledig aangeklede Freek laat ik achter om naar het huis van de ouders van Renée te rijden. Bij binnenkomst valt de relaxte sfeer en die prachtige jurk aan de hanger gelijk op. 

Wat ik heel tof vond is dat de first look pas plaats zou gaan vinden tijdens de ceremonie. Dat zorgde ervoor dat Renée boven in een kamertje van Kasteel Maurick wacht tot het moment daar is. Een super fotogenieke plek waar ik toffe foto’s van haar kan schieten. De spanning begint nu wel een beetje te komen, maar gelukkig is het moment bijna daar. Freek komt in zijn ultieme RODE Alfa Romeo Brera het plein opgereden. 

Tijdens de ceremonie staat Freek zijn aanstaande bruid zenuwachtig op te wachten en bij het zien van de prachtige Renée houdt hij het echt niet meer droog. En eerlijk I love huilende mannen! De ceremonie is ontspannen met een lach en een traan. Renée en Freek hebben er voor gekozen om hun geloften zelf uit te spreken wat zich uit in super mooie, lieve en eerlijke woorden naar elkaar. 

Na de felicitaties, proost en taart is het tijd om foto’s te gaan maken in de tuin van het kasteel. In korte tijd (lees het is echt heel koud!) schieten we mooie foto’s waarna we snel de warmte binnen weer op zoeken. De rest van de dag was enorm persoonlijk, gezellig en intiem. Er werden stukjes opgevoerd, verhalen verteld en gelachen. Met een knalfeest als afloop van de dag. Al met al een dag vol met emoties, grapjes en het vieren van de liefde. 

“De foto’s zijn echt FANTASTICH! Wat heb je het geweldig gedaan zeg! Dit is precies wat we hoopten toen we voor jou kozen. Je hebt de emoties echt prachtig vast weten te leggen!”

~ Renée & Freek

Renée en Freek hadden ook een videograaf ingehuurd; Mark Kwikkers. Hij heeft echt een onwijs toffe clip gemaakt van hun bruiloft, waarin je mij ook aan het werk ziet!