Mariette & Adriaan

 

Apeldoorn | Herfst bruiloft

 

In de vroege morgen stap ik in mijn auto op weg naar het bruidspaar. Ik kom aan bij de bruidegom thuis in een gezellige drukte. Samen met zijn broers/zussen en ouders wordt er ontbeten en bereid hij zich voor op zijn grote dag. We maken enkele foto’s tijdens het aankleden en daarna vertrek ik naar de bruid, welke op 5 minuten afstand bij haar ouders thuis is. Ook daar is het gezellig druk met het hele gezin thuis.

Wanneer Adriaan zijn aanstaande Mariette komt ophalen is het nog steeds super vroeg en de zon eigenlijk pas net op. De liefdevolle eerste blikken zeggen dat dit een fantastisch mooie dag gaat worden. 
Het bruidspaar heeft een ruime tijd gepland voor het maken van foto’s bij Paleis het Loo. En oh jongens, ik geniet! De herfst heeft zijn intrede gedaan en de herfstkleuren zijn overal terug te vinden. Mariette en Adriaan zijn super relaxed en op een ontspannen manier maken we ontzettend veel toffe foto’s. 
Aansluitend op de fotoshoot vertrekken we naar Kasteel ter Horst in Loenen waar de gasten al klaar staan voor ontvangst. De ceremonie is intiem en sfeervol, waarbij er ook serieus gelachen wordt om het verhaal van Mariette & Adriaan. Yes dit liefdevolle, leuke stel is getrouwd!

Lisanne is professioneel, maar ook echt heel gezellig en relaxed. De foto’s zijn mooi belicht en ze weet ondanks dat ze de locatie niet kent super mooie plekjes te vinden voor de foto’s. Lisanne is niet opvallend aanwezig bij de ceremonie, maar ondertussen staat wel alles mooi vast gelegd. We zijn ook echt onwijs blij met het mooie album. Het heeft een mooie stijl en we vonden het heel fijn dat we de foto’s voor het album zelf mochten uitkiezen.

~ Mariette & Adriaan