Kimberley & Stefan

Hoeve landzicht | 

Een warme zomerse dag in augustus staat in het teken van de bruiloft van Kimberley & Stefan. Ik begin mijn dag bij het ouderlijk huis van Kimberley waar zij samen met haar familie en vriendin zich voorbereid op haar huwelijk. Wanneer zij opgemaakt en aangekleed staat te wachten komt haar aanstaande aangereden om haar op te halen. 

Na de first look waar de eerste traantjes vloeien rijden wij naar de heide om mooie foto’s te maken van dit super verliefde koppel. Verliefd op elkaar als vriend en vriendin, als aanstaande man en vrouw. Maar ook super verliefd op elkaar als aanstaande ouders, want op de dag van hun huwelijk is Kimberley hoogzwanger! Hoe bijzonder is dat!

Na de fotosessie vertrekken we richting Hoeve landzicht in Nieuwer ter aa, waar alle gasten hun staan op te wachten. Binnen zal niet veel later de ceremonie gaan plaats vinden. Een super mooie, intieme ceremonie met de mensen die hen lief zijn. Kimberley wordt door haar vader weg gegeven en samen komen zij al stralend de trappen af gelopen. Waar Kimberley & Stefan ervoor hebben gekozen om geen persoonlijke geloften uit te spreken, wordt Stefan door Kimberley tijdens de ceremonie verrast met super persoonlijke woorden. Woorden die een ieder in de zaal raken en tot ontroering brengen. Kimberley spreekt recht uit haar hart naar Stefan, maar ook naar de lieve mensen om hun heen. Ook ik knipper een paar keer extra met mijn ogen om te voorkomen dat ik net zo hard mee ga huilen. 

Na de ceremonie is er ruimte voor felicitaties, super lekkere taart en proosten. De ontspannen sfeer valt me enorm op en ik ga lekker op tussen de gasten terwijl ik mijn foto’s schiet. Na het diner komen de avondgasten ook aan en is het een gezellige drukte. Waar Stefan van te voren had aangegeven geen openingsdans te willen doen, liet hij zijn ware moves zien op de dansvloer en kon daarna het feest echt beginnen. 

 

 

“Wat zijn wij blij met de gemaakte foto’s van onze dag. We kunnen Lisanne zeker aanraden als je zoekt naar een enthousiaste, sociale en professionele fotograaf. We hebben de shoot op de heide als heel leuk ervaren en alles verliep ook super soepel, waardoor het voor ons ook een fijn moment samen was. Gedurende de dag was het gezellig met Lisanne en hebben we veel aan haar gehad. Wat wij ook fijn vonden is dat Lisanne ook gezellig was met onze gasten en kinderen. “

~ Kimberley & Stefan