Iris & Marcel

Kasteel Duurstede | Gezellige en relaxte familiebruiloft

Voor mij begint de dag bij het ouderlijk huis van Iris. Samen met haar dochter komt zij net terug van de kapster en zal zij zo haar jurk aantrekken. Enigszins met een klein beetje tijdsdruk is Iris op tijd klaar voor het ophaalmoment. 
Marcel komt op dat moment samen met zijn zoon aanrijden, luidt toeterend! Helaas begint het op dat moment net te regenen, maar blijft het gelukkig beperkt tot een klein beetje miezer.

We maken foto’s langs het kanaal en in het park rondom Kasteel Duurstede. Een toffe natuurlijke plek, waar we verscheidene foto’s maken. Na de fotoshoot rijden we met de auto naar het kasteel waar de gasten al staan te wachten. 
De ceremonie is heerlijk buiten in het prieel. Sandra (Babs) vertelt een heerlijk verhaal over Marcel & Iris waar regelmatig hard om gelachen wordt. Ook Iris & Marcel lezen zelf hun geloften aan elkaar (en aan beide kinderen) voor. Ik vind het heel mooi om te zien hoe zij echt trouwen als gezin. 

De dag was super ontspannen, gezellig en sfeervol. Iris & Marcel onwijs bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen en bedankt voor jullie enorme gastvrijheid. 

“Waah de foto’s zijn geweldig, ik kreeg er KIPPENVEL van! Alsof we de dag weer her beleefden op de bank. Ik wil je echt ontzettend bedanken voor de GEWELDIGE foto’s die je gemaakt heb, wij hebben een hele mooi herinnering door jouw foto’s!”

~ Iris & Marcel