Annemieke & Mark

Amersfoort | Industrieel, stads, maar bovenal liefdevol!

Wanneer je favoriete uitspraak is dat je Dik & Gelukkig bent, dan kan het niet anders dan dat het een dag vol met liefde en humor wordt.

De dag begint in het ouderlijk huis van Annemieke. Samen met haar ouders bereidt zij zich voor op haar grote dag. Er heerst een fijne ontspannen sfeer. Wanneer het haar en make-up klaar zijn wordt Annemieke door haar vader in haar trouwjurk geholpen, terwijl haar moeder vol liefde mee kan kijken. Wat mij betreft een super bijzondere start van een dag die nog veel moois gaat brengen. En dan komt haar Mark, strak in pak, haar ophalen!

Na de first-look in de tuin van haar ouders, waar overigens de eerste tranen toch echt al zichtbaar zijn, vertrekken wij naar Vliegbasis Soesterberg voor de fotoshoot. Met de auto mochten wij een groot deel van het terrein op en konden daar een super toffe diversiteit aan foto’s maken. Doordat we ruim de tijd hadden hebben we ook de fotoshoot heel relaxed kunnen houden. En als je een auto hebt met vleugels, moet er natuurlijk ook een foto komen tussen de vliegtuigen. Tijdens de shoot spat de liefde er af en wordt er regelmatig heel hard gelachen. Hierin merk ik dat het voor mij als fotograaf ook enorm fijn is als de klik met het bruidspaar er is. Op die manier kun je ook op deze momenten samen plezier beleven.

Na de fotoshoot rijden we terug naar het huis van Annemieke & Mark, waar zij worden opgewacht door hun dierbare familie en vrienden. Uiteraard volgt er een uitgebreide demonstratie van de fantastische auto!

Het huwelijk wordt voltrokken in het stadhuis in Amersfoort. Wanneer je tijdens de ceremonie de schaterende lach van Annemieke hoort en de liefdevolle blikken tussen het stel ziet, weet je dat het goed zit. De meeste hilarische momenten in hun relatie worden afgewisseld met emotionele momenten. Een ceremonie met een lach en een traan!  Precies zoals ik het stel ken!

Vanuit het stadhuis kunnen we te voet door wandelen naar het kerkje in de binnenstad van Amersfoort. En een trouwstoet door de binnenstad trekt leuke aandacht van voorbijgangers. Tijdens de kerkdienst laten Mark & Annemieke ook voor God hun huwelijk bezegelen. Tijdens de kerkdienst heb ik de ruimte om op verschillende plekken in de kerk mooie foto’s te maken van het stel en in de kleine details zie je zo ontzettend veel liefde terug. En soms valt alles ineens op zijn plek en zie ik een detailfoto die ik moet maken. Zo ook de foto van de tatoeage van Annemieke, terwijl zij hand in hand zit met haar moeder.

Na de kerkdienst is er als verrassing een boottocht geregeld door de grachten van Amersfoort. Super leuk om met elkaar op deze manier je te verplaatsen en ondanks dat ik zelf hier opgegroeid ben was het ook voor mij de eerste keer om Amersfoort op deze manier te bekijken.

Bij Kroast is er ruimte voor vele toasten, heerlijke taart!, gezellige momenten met familie en vrienden. Door beide families is er een stukje voorbereid met een heuse All you need is love Special en een filmpje met vele foto’s. Uiteindelijk wordt hun dag afgesloten met een heerlijk diner met ieder die hun lief is.

Ik kijk terug op een fijne dag met heel veel liefde. Voor mij als fotograaf is het super bijzonder om de grote dag vast te mogen leggen van iemand die ja ruim 10 jaar kent. Dankbaar voor het vertrouwen en vol met liefde ga ik deze dag naar huis.

 

“Lieve Lisanne, je bent een bijzonder mens! We zijn heel dankbaar dat jij onze mooiste dag van ons leven hebt vastgelegd. Het was fijn om jou om ons heen te hebben. Je bent een heel sociaal en enthousiast persoon, dit klikte heel goed met alle gasten. Maar je liet ons ook zo in ons moment, dat wij niet eens doorhadden dat je de momenten vastlegde, een heel vetrouwd gevoel! Doordat je zo mensenkennis hebt wist je precies de momenten die voor ons belangrijk waren vast te leggen. We zijn onwijs blij met het resultaat! Een herinnering voor altijd! Dankjewel!”

~ Annemieke & Mark